Witamy serdecznie na naszej stronie!
Zapraszamy...
...do zapoznania się z naszą ofertą.
Zobacz wystrój naszych pokojów w zakładce:
Noclegi

Podkarpacki Ośrodek Doradztwa Rolniczego


36-040 Boguchwała Suszyckich 9
Tel 17 8714223
723977454
Fax 17 8701555
E-Mail recepcja@podrb.pl


Noclegi

Posiadamy 125 miejsc noclegowych w pokojach 1, 2 i 3 osobowych. Do Państwa dyspozycji oddajemy przytulne pokoje, dobrze nasłonecznione a sama kolorystyka pokoju daje możliwość relaksu jak i komfortu pracy podczas podróży służbowej lub wycieczki...

Czytaj więcej...

Restauracja

Restauracja posiada 110 miejsc. Serwowane potrawy wykonane są tradycyjnymi metodami z naturalnych produktów. Zapraszamy na dania kuchni polskiej oraz tradycyjnej. Czynna jest od godz. 7: 00 do godz. 17: 00 lub według potrzeb klienta...

Czytaj więcej...

Sale Konferencyjne

Posiadamy 3 sale konferencyjne – 200, 50, 30 miejsc...

Czytaj więcej...
 

Ochrona Danych Osobowych


Załącznik nr 4 do Zarządzenia nr 25/2018

Dyrektora PODR w Boguchwale

z dnia 22 maja 2018 r.

KLAUZULA INFORMACYJNA – dla gości hotelowych PODR

Zgodnie z art. 13 ust. 1 i ust. 2 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. informuje iż:

1)administratorem Pani/Pana danych osobowych Podkarpacki Ośrodek Doradztwa Rolniczego z siedzibą w Boguchwale ul. Suszyckich 9, reprezentowany przez dyrektora:

2) kontakt z inspektorem ochrony danych w PODR – inspektor.odo@podrb.pl :

3) Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu korzystania z usług hotelowych Hotelu Podkarpackiego na podstawie art. 6 ust 1 pkt b ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016:

4) odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą wyłącznie podmioty uprawnione do uzyskania danych danych osobowych na podstawie przepisu prawa:

5) Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane przez okres wynikający z wewnętrznych przepisów administratora:

6) posiada Pani/Pan prawo do żądania od administratora dostępu do danych osobowych, prawo do ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody wyrażonej przed cofnięciem. Oświadczenie o cofnięciu zgody na przetwarzanie danych osobowych wymaga jego złożenia w formie pisemnej lub elektronicznej na adres mailowych: inspektor.odo@podrb.pl :

7) ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych:

8) podanie danych osobowych jest dobrowolne, jednakże odmowa podania danych może skutkować odmową realizacji usługi